[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

RE: [ISSForum] Server Sensor



Similiar environment.  Noticed an increase from 10kbps to 60 kbps
utilization across WAN circuits using default policies.  Server load
(cpu/mem) noticed no impact.  TAC case with ISS gave us an answer of "no
metrics for increase in utilization"  they suggested turning down the
policy.  Other than that, I don't see any performance problems that didn't
exist in previous versions.

-----Original Message-----
From: issforum-bounces@xxxxxxx [mailto:issforum-bounces@xxxxxxx]On
Behalf Of Hardcastle, Iain
Sent: Tuesday, July 06, 2004 6:42 AM
To: issforum@xxxxxxx
Subject: [ISSForum] Server Sensor


Hi,

Wondering if anyone can give me some real world feedback on the
performance hit of ISS Server Sensor 7.0

Environments are mainly Win2K, 2K3 with Exchange and file services.
Nothing too fancy.

Thx
Iain.

_______________________________________________
ISSForum mailing list
ISSForum@xxxxxxx

TO UNSUBSCRIBE OR CHANGE YOUR SUBSCRIPTION, go to
https://atla-mm1.iss.net/mailman/listinfo/issforum

To contact the ISSForum Moderator, send email to mod-issforum@xxxxxxx

The ISSForum mailing list is hosted and managed by Internet Security
Systems, 6303 Barfield Road, Atlanta, Georgia, USA 30328.

_______________________________________________
ISSForum mailing list
ISSForum@xxxxxxx

TO UNSUBSCRIBE OR CHANGE YOUR SUBSCRIPTION, go to https://atla-mm1.iss.net/mailman/listinfo/issforum

To contact the ISSForum Moderator, send email to mod-issforum@xxxxxxx

The ISSForum mailing list is hosted and managed by Internet Security Systems, 6303 Barfield Road, Atlanta, Georgia, USA 30328.