[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[ISSForum] Internet Scanner scanning from wrong interface



I am running Internet Scanner 7.0 XPU 7.0.31 by itself on a dual NIC
machine. Under the sensor properties I have set it to bind to interface
A for scanning. When a scan takes place, it scans from interface A as it
should. However, after a while, it starts scanning from interface B.
 
How do I stop this from happening?

<img src=http://www.virginblue.com.au/images/awards/OAGecard.gif>
<pre>
The content of this e-mail, including any
attachments is a confidential communication
between Virgin Blue \ Pacific Blue and the
intended addressee and is for the sole use of
that intended addressee. If you are not the
intended addressee, any use, interference
with, disclosure or copying of this material is
unauthorized and prohibited. If you have
received this e-mail in error please contact the
sender immediately and then delete the
message and any attachment(s). Virgin Blue
\ Pacific Blue respects your privacy. Our privacy
policy can be accessed from our websites:
www.virginblue.com.au - www.flypacificblue.com
</pre>
_______________________________________________
ISSForum mailing list
ISSForum@xxxxxxx

TO UNSUBSCRIBE OR CHANGE YOUR SUBSCRIPTION, go to https://atla-mm1.iss.net/mailman/listinfo/issforum

To contact the ISSForum Moderator, send email to mod-issforum@xxxxxxx

The ISSForum mailing list is hosted and managed by Internet Security Systems, 6303 Barfield Road, Atlanta, Georgia, USA 30328.