[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [suse-security] [OT] Bind9 not resolving the first time round ...



Hi

Yes. Sorry, I must have forgotten to post back to the list.

I reverted back to bind 8.3.4 (comes with SuSE 9.0).

Since then everything is working much better.

Regards

Ray

On Sat, 2004-02-14 at 14:15, Andreas Wagner wrote:
> Hello Ray, 
> 
> * Ray Leach wrote on Feb/03/2004:
> 
> > Hi All
> > 
> > I use SuSE 9.0 on my firewall. I am having issues with Bind9 not
> > resolving host the first time round. If the same query is issued within
> > a few seconds, then it resolves correctly. I did a bit of research at
> > google.com and came across a few list postings (of various lists) which
> > suggest that bind9 is to blame.
> > 
> > Are there currently any such known issues with bind 9.2.2 on SuSE 9.0?
> > 
> > Their suggestions were to go back to bind8.
> > 
> > Regards
> > 
> > Ray
> 
> for some days I have been impatiently waiting for a reply to your above
> posting to show up in the SuSE-Security list, for I am running bind
> 9.1.3 (on my home box, SuSE 8.0) and am having similar problems. Did you make any
> progress on yourself? I for one seem to be unable to even get the google
> results you got, let alone fix the issue...
> 
> Thanks a lot for any help,
> Andreas
> 
> -- 
> Courage is not the absence of fear, but rather the judgement
> that something else is more important than fear.
-- 
--
Raymond Leach <raymondl@xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx>
Network Support Specialist
http://www.knowledgefactory.co.za
"lynx -source http://www.rchq.co.za/raymondl.asc | gpg --import"
Key fingerprint = 7209 A695 9EE0 E971 A9AD  00EE 8757 EE47 F06F FB28
--

Attachment: signature.asc
Description: This is a digitally signed message part